Keltaruusu-normal.jpg

Tänään  olikin porukka-kahville paistettu pullat oikein lämpimät makoisat pullat sai ostaa mukaankin jos joku halusi ja moni halusikin.

Kävin aamusta terveysasemalla että sairaanhoitaja  huuhteli korvat ensiviikon kuulokeskukseen menoa varten, huomenna menen silmäklikalle poikani lähtee mukaan kun operaation jä'lkeen näkeminen on vähän heikkoa, kyllä tätä vanhaa vaivaista kehoa täytyy hoitaa monella tapaa, onhan se toisaalta hyvä kun on mahdollisuus.

Juttelimme taas Mailasiskoni kanssa hän oli käynyt tänään silmäklinikalla ja ilmeisesti joutuu myös käymään pistoshoidossa ja se on hyvä että sitäkin on.

Ei ole vielä kukaan käynyt laittamassa verhoja ikkunaan on aika kolkon näköistä vaikka onhan siinä sälekaihtimet ettei näy ulos saakka kolkkous.

Sää on ollut poutainen ja aurinkokin on paistanut mutta tuuli on viileätä näinhän se kyllä syksyllä on ollut ennenkin mutta ihmettelempä silti.

Huomenna onkin jo lokakuu vaikka taidatte jo senkin tietää, ajattelin vaan kertoa että laitatte kalenterin kohdalleen ettei tule suurempia vahinkoja sen vuoksi,aamulla kun kävin siellä terveysasemalla tullessa ajattelin että viimeksi unohtui silmälasit sinne ja kokeilin ei ollut laseja päässä nytkään ja eikun takaisin niitä hakemaan ja sama hoitaja oli luukulla kun viimeksikin,nolotti vähän.