P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Hellettä on ollut tänäänkin vaan voihan se olla jo lopuillaan kuumuuden valitus, kävin aamulla kaupalla etten olisi niin hikoillut vaan ei se ilman hikoiluakaan onnistunut.

Keittelin sitten vihanneskeittoa pakkaseenkin että on ensi viikollekin muutamaksi päiväksi maistoin sitä vähän ja hyväähän se oli ja sopivaa kesäruokaa ainakin minä pidän siitä.

Kesäjuhlat alkoivat 13.00 ja mukavat juhlat olivat kun ei tarvinnut mennä kun hissillä alas ulkona olimme sisältä käytiin vaan tarjottavat ja ulkona nautittiin, ensin oli grillattua makkaraa ja kylmää juomaa sitä oli tarjolla koko ajan ettei tule nestevajausta kun hikoilee. oli haitarin soittaja ja solistikin mukana vaan yhdessä me laulettiin melkein kaikki laulut, solisti oli hyvä ei siitä ollut kiinni vaan halusimme laulaa.

Sitten tuli kahvittelun vuoro ja jokaiselle tuotiin kahvimuki ja lautasella leivos mansikoilla kyllähän siellä oli niitä passareita useampiakin vaan Sannahan se kantoi suurimman taakan niin että kyllä hän oli tehnyt paljon meidän viihtymisemme eteen työtä.

Reilut kaksi tuntia bileet kesti välillä kun haitari soi kykenevät henkilöt tanssivat sisätiloissa johon näimme ikkunoista hauskaa sitä oli katsella. Kun läksimme joku naapuri kysyi että lähdetkö lenkille en luvannut lähteä kun luulin kellon olevan jo viisi kun tulin kotiin ja näin että olikin vasta puoli neljä vaihdoin äkkiä vaatteet ja läksin luulin ehtiväni vielä mukaan mutta ei heitä näkynyt joten tein lenkkini yksin vaan hyvä kun tuli tehtyä. Hyvin onnistui ensimmäiset Maununkadun kesäjuhlat.