Kukat%20ja%20perhoset-normal.jpgNyt näkyy jo perhosia  ehkä tämä sade on saanut ne esille kauniita ovat, helteet ovat poistuneet ainakin vähäksi aikaa vaikka ei siellä nytkään kylmä ole pilvessä vaan ja välillä on vettä ilmassa eikä sekään pahaa tee luonnolle päinvastoin, on kyllä jo nytkin kauniin vihreitä puut ja nurmikkokin missä sellaista on.

Eilen illalla kun oli ukkosen ilma ja myrskysikin varmaan kun parvekkeella olevista kukkalaatikoista oli yksi lentänyt parvekkeen oven taakse ettei ovi auennut kun aamulla Kaija ja Jorma tulivat aukaisivat makuuhuoneen ikkunan ja kepillä saivat laatikon pois oven takaa ja laittoivat paikalleen, niin ne näppärät ihmiset hoitavat asioita.

Minulla oli varattuna aika kampaajalle ja laitettiin tyvikohotus vastaa ehkä permanenttia että on hiukset vähän sekaisin eikä päätä myöten melko arvokasta touhua 85e no eihän sitä usein laiteta enkä ole varma vaikka oikenisi ensi pesussa.

Luulin ehtiväni porukkakahville vaan erehdyin ei siellä ollut enää ketään eikä varmaan kahviakaan vaan sitä saa kotonakin ja niin kyllä teinkin, oli tarkoitukseni mennä Poutunpuistoon kuuntelemaan naiskuoron laulua vaan peruin kun alkoi sadella nyt vähän harmittaa kun alkaa jo valjeta vaan johan se on laulukin loppunut.

Jouko oli soitellut kun olin kampaajalla ja soitteli sitten uudelleen ja sovimme yhdestä menosta torstaina hän tulee hakemaan on mukavakin lähteä vähän liikkeelle kun olen näissä nurkissa pyörinyt useammankin viikon etten vaan liioittelisi kun aika menee niin nopeasti.