Punainen%20kimppu.jpg

On ollut hyvin sateinen sää enkä ole käynyt ulkoilemassa, aamulla oli iloinen yllätys kun Anne ja Jouni tulivat käymään he olivat menossa Kolmikulmaan joka on joku rakennus ja maalikauppa ,poikkesivat kuitenkin luonani ja aamulla oli käynyt kotiavustaja samoin kun Kaija ja Jormakin he toivat minulle lohikeittoa en tiedä mistä mutta hyvää oli.

Kahdelta oli sitten kahvitilaisuus ja olin sielläkin ja söin vasta sieltä tultuani, ajattelin kyllä syönnin jälkeen lähteä ulos vaan nytkin siellä sataa joten aikomukseksi jää no onhan minulla tänään ollut jo vaihtelua elämässä.

Soitin Kaisalle ja viimeksi kun soitin hän oli Helsingissä ja nyt hän vastasi ja oli Oulussa hänen miehensä on kotoisin sieltä en kysynyt onko Sakri mukana lapset varmaan oli, kesälomallahan sitä pitää mennä ei työssä olo aikana pääse.

On se vahinko jos alkaa pitkät sateet kun alkukesän jo satoi ja tuuli voisi olla hiukan enemmän kesän tuntua vaikka helteetkin ovat rasittavia jos on kauan aikaa yöllä on kyllä parempi nukkua vähän viileämmässä että kaikella on omat hyvät ja huonot puolensa.