Pian pääsemme taas arkisiin askareisiin ja kyllä näitä pyhiä jo olikin vähän liikaa.

Tänään en ole käynyt ulkoilemassa sateen näköistä siellä oli vaan ulkona en ole käynyt joten varma en ole satoiko. Jorma toi aamupäivällä lehdet kuten muulloinkin.

Onni potkaisi niin että Anne ja Jouni tulivat käymään ja Jouni toi tekemiään karjalan piirakoita ja hyviä olivat, hän teki niitä kyllä joskus kotona ollessaankin kun minä olin viikot Kotitalous Opettajaopistolla järvenpäässä ja tulin perjantaina junalla Tampereelle hän oli vastassa ja kotona odotteli karjalanpiirakat.

Laittelivat Annen kanssa hyllyjä keittiössä vähän alemmaksi että minun on helpompi käyttää niitä se on kyllä tosi suuri apu.

Kävin 2 kerroksessa katsomassa viikon ohjelmaa ja sitä onkin kolmena päivänä peräkkäin ja on tässä suunnitteilla hoidella omia asioitakin joten katsotaan mihin ehdin.

Soitteli joku tuttavanikin tässä välillä oli harmissaan hänen poikansa talo oli palanut tänään ja hän menee huomenna järjestelemään asioita kun poika on sairaalassa, on kovin harmillisia nämä tapahtumat joissa kaikki menee ja ei tiedä mitä vakuutus korvaa.