Laulava%20kissa.jpg

On ollut tänäänkin suhteellisen hyvä ilma, pientä pakkasta ja poutaa,kävin aamulla kaupassa "löytiksessä" ja tapasin kauppamatkalla Jorman ja Kaijankin he olivat lenkkeilemässä ja vahtivat kun olin automaatilla rahaa ottamassa etteivät rosvot käyneet kimppuun, olen lueskellut lehdistä että Nokiallakin niitä on vaan nyt onnistui.

Ostin sellaisia tavaroita jotka painavat niin että tullessa kun on ylämäki sai ponnistella tosissaan mutta pääsin kun ei ollut vielä kovin liukasta sitäkin kyllä oli hiukan.

Meillä oli talossa pikkujoulujuhlat klo 14.00 jokaisen piti viedä pikkupaketti pukin konttiin että oli pukilla jakamista, oli pitkä ja komea pukki.Ohjelmaakin oli en ollut varma olivatko esiintyjät Hopeahovista vai seurakunnasta, pappi siellä oli myöskin ja esiintyjät esittivät perinteellisen joulunäytelmän ja olivat pukeutuneet kuten Maria ja Joosef ja tietäjät, välillä oli laulua jota esitti pieni ryhmä ,he olivat esittäneet näytelmän varmaan monesti se kävi niin juoheasti.

Kahvin kanssa tarjottiin karjalanpiirakoita ja torttuja ja loput sai ostaa mitä jäi minäkin ostin muutaman tortun kun vaan muistaisin käydä maksamassa,tullessa hermostuin taas kun en laukustani löytänyt avainta millään mutta kyllä se siellä oli kun naapuri löysi ja kotiin pääsin.

Kaikki olivat pukeutuneet niin jouluisesti että oli mukava katsella ja sali oli täynnä väkeä, laulettiin sitten muutama joululaulukin joten ihan tuli jouluinen olo.