fleur_q8.jpg

Tänään on ollut kohtalaisen hyvä sää ja ihan mukava kun on lakien jako päivä nuorilla ettei uusi hattu ole heti kastunut, Maila kertoi lukeneensa fesbuukista eihän se tietysti tullut kirjoitettua oikein vaan tiedätte kyllä mitä tarkoitan, että Onna oli kysynyt äidiltään lakituspaikassa että onko noin paljon merimiehiä ?

Heti kun tulin koneelle ilmestyivät siskot skypelle Pirkko joi mukista kahvia ja kertoi lähtevänsä saunaan usein heillä on saunapäivä vähän kateeksi käy.

Jouni soitti aamulla ja kertoi menevänsä Annen kanssa lakkiaisiin Kuisman sukua oli lakin saaja ja varmaan on ollut lakkiaisia monessa kodissa ja juhlia myöskin onhan se iso asia saavuttaa yksi etappi elämässä.

Jouko soitti ja lupasi että tulevat Eijan kanssa huomenna hakemaan minut ja menemme ostamaan kukkia he pihaan ja minä parvekkeelle kyllähän nyt jo uskaltaa parvekekukatkin ostaa ei luulisi enää tulevan pakkasöitä.

Kävin aamulla kaupassa ja iltapäivällä ulkoilemassa ja olen jotain touhuillutkin viimeksi jaoin lääkkeet viikoksi dosettiin niitä selosteita jos erehtyy lueskelemaan hätkähtää kun kaikki mahdolliset kauhut luvataan mistä keksivätkin ja kuka on vastuussa jos todella näin käy.