Perhonen.jpg

Otsakkeen mukaan olen elellyt tänään en ole saanut aikaiseksi juuri mitään eikä ilmakaan ole houkutellut ulos, yökin oli hiukan levoton kun jalkoja kramppasi vaan kun laitoin voidetta jota Jorma ja Kaija ovat tuoneet voin taas nukkuakin.

Suurempia hankaluuksia ei ole ollut vatsan kanssakaan joten olen kokolailla tyytyväinen tähän päivään,Kaija ja Jorma kävivät vatsansuojalääkettä apteekista oli poika oikaissut kirjoittamani lääkkeen jonka olin kirjoittanut kortisonin suojalääkkeeksi, alkaa mennä pää sekaisin tämän sairastamisen kanssa.

Ihmettelempähän vielä kerran  tätä pimeyttä kun kello on vasta 15,30 ja on pilkkopimeä kyllähän te toisetkin olette sen huomanneet ihmettelen sen vuoksi kun olen vanha ihminen enkä muista koskaan tulleen pimeän näin varhain vai enkö vaan muista, Jaana on luvannut tulla tänään siivoamaan mutta ei mattoja ainakaan näe viedä enää ulos koska hän voi tulla vasta sitten kun hoitolapset on haettu.

Meillä oli Tyynen kanssa tarkoitus mennä tänään neljältä seurakuntatalolle eläkeläisten juhlaan mutta tuli este molemmille hänelle tuli poika käymään ja min ulle Jaana no kai niitä juhlia vielä tulee myöhemminkin.