fleur_q8.jpg

Ompas tämä'kin nyt hankalaa kun menee teksti näin pieneksi etten tahdo nähdä sen verran sain suurennettua että nyt näen , on ollut melko tyly päivä , aamulla kävin kaupassa Kaijan kanssa ja hän jatkoi matkaansa ja m inä tulin tänne missä asun nykyään, en ole saanut kyllä mitään aikaiseksi täällä kotona enkä ole saanut itseäni uloskaan, kun tulin kaupalta eteisessä oli valot minä en tunnusta niitä lähtiessäni jättänyt eikä kukaan ollut viestiäkään jättänyt ja siinähän sitä on ollut miettimistä.

Kerhotiloissa oli seurakunnan hartaushetki siellä kävin vaan ei meitä sielläkään monta ollut josko olivat ulkoilemassa kun oli ihan kiva ilma.

Soitin Salmelle että kuulin ihmisen äänen ja meillähän sitä juttua aina on liekö kaikki ihan asiallistakaan mutta voi todeta että osaa vielä puhua ja sekin on paljon ja samanlaistahan se on hänelläkin. En löytänyt skypeltä siskojakaan katselevat varmaan kisoja ainakin Maila en tiedä onko Pirkko Järvenpäässä jos remontti  on vielä kesken, lauantaina olivat kyllä päässeet jo saunaan kertoi Pirkko kun viimeksi juttelimme.

Toivoisin että olis huomennakin aurinkoinen sää niin pesisin pyykkiä ja saisin parvekkeelle kuivumaan tgulis hyvän tuoksuiset vaatteet, en ole säätietojakaan katsonut kun ei ne aina pidä paikkaansa nekään jutut näkee sään kun katsoo ikkunasta, Toivotaan nyt sitä aurinkoista säätä niin ompahan jotain edes yritetty.