P%C3%A4iv%C3%A4nkakkaroita-normal.jpg

Nämä kukkaset ovat Onnan syntymäpäivän kunniaksi hän täytti neljä vuotta ja sekin on hyvin kunnioitettava ikä pienelle tytölle, hän oli kyllä niin innoissaan ettei jalat juuri lattiaan koskettaneet kun hän hyppeli sitä oli ilo katsella kun omat jalat eivät juuri lattiasta nouse, no aika aikaa kutakin .

iltapäivällä olin erään naapurini kanssa seurakuntakeskuksessa syyskerhon avajaisissa siellä oli myös ehtoolliskirkko, talo on hyvin lähellä meidän asuintaloamme mutta varsinaista Jumalanpalvelusta siellä ei koskaan ole näitä kerhoja eripäivinä ja kesällä ei ole mitään kuten muuallakin.

Olin kotona muutaman tunnin kun Jouko poikani tuli hakemaan ja menimme hänen tyttärelleen juhlimaan, siellä oli tänään vaan isovanhemmat ja me kaksi isomummia ystävät lapsineen tulevat joku muu ilta, silloin onkin niin kova huiske että vanhuksia pyörryttää kun kymmenenkin lasta juoksee ympäri taloa.

Kun olimme sinne menossa kysyin pojaltani mitä he ostivat Onnalle lahjaksi hän sanoi että hiekkaa olin tosi hämmästynyt ja siellähän oli oikein iso säkki varmaan 50kg hiekkaa ja lapset olivat innoissaan leikkimässä hiekka laatikolla.

Minulla ei sitä sateensuojaa vielä ollutkaan kun emme ole ehtineet lähteä yhdessä etsimään, joku kommentoi että voi olla Prismassakin ja ainakin Koskikeskuksessa olevassa lelukaupassa, kyllä hän oli saanut kahviastionkin ja muuta kuten yleensä nykyajan lapsilla on paljon kaikkea kamaa, meillä lapsena oli hyvä jos löysi jonkun kauniin astian palasen ja käpylehmiä tehtiin.

No hyvin on silti pärjätty ainakin omasta mielestämme mutta hyvä kun n ykyään on elämä rikkaampaa, vai onko se ?