En onnistunut kuvan siirrossa vieläkään olen niin tyhmä etten millään osaa luovuttaa vaikka se on aivan selvä että näin käy, kuten otsakkeesta näkyy tänään pesin pyykkiä kun totesin aamulla että tulee taas kaunis päivä ja saan pyykit kuivaksi parvekkeella kuten sainkin ja silitinkin kosteana ja tuoksu oli hyvä.

Kaija toi lehdet aamulla Jorma oli jäänyt lepuuttamaan jalkaansa kun kantapää on ollut kipeänä muutaman päivän, vahinko siksi että on ennustettu että keskiviikkona jo sää muuttuu huonompaan suuntaan ja nyt olis vielä ollut lenkkeily keli.

Kävin kaupassakin vaikka olisin ehtinyt huomennakin jos olisin ehtinyt kun aamulla tulee kotiapu ja päivällä on kahvitilaisuus siinä jää niin pieni aika enkä halua että tulee kiire se ei sovi minulle ,totesin etten nähnyt yhtään marjojen myyjää missään onko marjat jo loppuneet ?

Tultuani keittelin kahvit ja sen juotuani menin parvekkeelle lukemaan kirjaa siitä sarjasta kolmatta siellä on tosi mukava lukea kun on varjo auki ja ei ole auton melua eikä päästöjä siellä on raitis ilma ja sitähän me tarvitsemme. Yritin skypenkautta saada yhteyttä Elsaan vaan hän oli lähdössä soittotunnille ja yritämme myöhemmin uudelleen.