Kielo.jpg

Tänään ei ole ollutkaan aurinkoinen sää pilvistä on ollut ja välillä hiukan sadellutkin, aamulla kävin kaupassa sotetaksilla ja talosta naapurini Liisa oli saattajana hän on kovin auttavainen ihminen ja huomattavasti nuorempikin.Tänään on jalkani ollut parempi kuin viikkoon että ehkäpä pääsen taas liikkumaan ulkonakin ja puhelin on kaulassa poikani tahdosta ja kyllähän se on tietysti ihan hyväkin. Olin tänään kahvitapaamisessakin ja oli mukava olla toisten seurassa.

Yritin etsiä siskojani skypeltä vaan en vielä ainakaan saanut yhteyttä vaikka ymmärsin että he siellä olisivat no kyllä he varmaan löytyvät ennen iltaa.Jouni  soitti tänään tulen aina iloiseksi kun joku pojista soittaa vaikka ymmärränkin että heillä on oma elämänsä eikä se minulle soitteleminen ole pääasia elämässä silti näin vanhetessa sillä on suurempi merkitys kuin nuorempana kun itsekin on vielä elämässä kiinni.

Täällä talossa on melko paljon ihmisiä joilla ei ole lapsia eikä lapsenlapsia ja se tuntuu minustakin surkealta kun itsellä on suuri ja lapsirikas jälkipolvi ja yhteyden pitoakin aika usein kun osaisi olla siitä kiitollinen että näin on.