Kylmää on tänäänkin ja niinhän se usein talvella on mitäpä sitä ihmettelemään, kaupassa kävin autolla niin etten kylmästä kärsinyt sillä matkalla.

Kun tulin kotiin oli poikani tullut ja muistatte varmaan kun ihmettelin sen paketin pienuutta josta piti tulla kattilankansiteline ja hämpä oli sen tehnyt, en siis ymmärrä mitään.

Eilen illalla kun hiiri alkoi jumpittelemaan enkä voinut blogia kirjoittaa hän oli saanut sen kuntoon ja kone taas pelaa kuinka kauan se on arvoitus en ehdi kyllä kauan kirjoittelemaankaan kun tulee vieraita ja olen jo kahvipöytää laitellutkin valmiiksi että kahvit vaan keittelen ja tarjoan.

Kun nyt katselen ikkunasta ulos siellä on niin sanottu "sininen hetki" jotenkin niin herkkä ja kaunis en ole tänä talvena sitä ennen nähnytkään mutta hyvä kun nyt..

Alhaalla yleisissä tiloissa olis ollut laulutuokio vaan en lähtenyt että ehdin järjestellä  paikkoja vieraiden tuloa varten, kiva kun tulee eri-ihmisiä eivät ole käyneet luonani tässä asunnossa ja ovat vähän sukuakin vääränkoivun takaa.