Aamupäivällä kävivät Kaija ja Jorma ja sitten Ville tuli hakemaan heitä jos ymmärsin oikein  ostoksille johonkin, minä keittelin itselleni keittoa kasviksista porkkanaa,perunaa bataattia ja kasvisliemikuutioita pari ja lopuksi ruokakermaa ja uskokaa tai älkää se on tosi hyvää..

Saatuani keiton valmiiksi ja syötyä läksin minäkin ostoksille tosin vaan ruoka-kauppaan ja siellä olikin huisketta väkeä mielettömästi ostelin minäkin taas useampaa sorttia lihaa ja lohta keittoa varten, ostan esim. lihaa enemmän siksi etten tarvitse lihakauppaan heti lähteä.Kassit oli niin painavia  että tilasin taksin ja pääsin kotiin helpommalla vaan tarvitsi odotella melkein puoli tuntia mutta menihän se aika siinäkin ketsellessa ihmisiä.

Pikkusiskoni soitti ja kertoi että kummityttöni oli saanut työpaikan jota haki tosi kiva kun saa mieleistään työtä johon on kouluttautunut, kummityttöni on siskon tyttö.

Huomiseksi on kuulemma luvattu lumisadetta ehdimme tottua jo sulaan tienpintaan ei tarvinnut pelätä liukkautta vaan aikaistahan tämä olisikin jo kesän tuloksi otamme vastaan säät joita tulee siihen emme voi mitenkään vaikuttaa. Hyvää viikonloppua !