Narsissit-normal.jpg

Aamulla läksimme kimppakävelylle ja kävelimme Pirkkalaistorille  kuten eilen kerroin siellä oli elomarkkinat entiedä mieten ne eroittuu normaalista markkinoista koska siellä oli samanlaisia kojuja ja myytävätkin samaa tavaraa kuin muulloinkin markkinoilla.

Oli siellä vihanneksiakin  ja marjoja ja myöskin tekstiilejä suurimmalta osin vierasmaalaisia tekeleitä, ei siellä aamusta ainakaan ollut kovin paljon väkeä vaan on voinut päivemmällä vilkastua, nyt kuudelta olis ollut Poutunpuistossa laulu esityksiä ja yhteislauluakin vaan alkoi juuri satamaan ettei siellä viihdy kun ei ole katosta päänpäällä.

Meillä oli talossa klo 14.00 mölkynpelausta ja menin sinne minäkin ja heitinkin vaan empä kysellyt tuloksia kun joskus joku kapula kaatui ja joskus ei, se kestää aina tunnin.

Tultuani laittelin kahvit ja söin voileipää kun päivällä se syönti unohtui kun jotain olen touhuillut ja nyt vasta lueskelin aamulla tuodut lehdet ja aloitin katsella sitä sarjaa joka alkaa viideltä vaan lopetin heti alkuunsa kun se on sitä tappamista ja tappajan etsimistä melkein kaikki televisio ohjelmat vai laitanko aina väärälle kanavalle. Täällä asuu ainakin kaksi rouvaa joilla ei ole televisiota ja enkä taitaisi minäkään paljoa vaille jäädä jos sen katsomisenkin lopettaisi en minä sieltä juuri mitään asiallista ja hauskaa ole löytänyt ainakaan nyt kesä aikaan.