Gerpera-normal.jpgOn ollut hyvin kylmä sää tuullut ei ole kovinkaan paljon mutta on ollut vaan muutama aste plussan puolella joten suuri pettymys ihmisille jotka ovat haaveilleet mökille menosta ja varmaan moni kun on ollut monta vapaapäivää.

Kaija toi aamulla lehden ja oli lenkille menossa vaikka ihmettelikin sään kylmyyttä, minä laittelin ruokaa huomistakin varten jos tarkenen lähteä asioille niin on valmista ruokaa.

Lenkille läksin iltapäivällä ja puin kyllä hyvin kylmyyttä peläten enkä suotta kun läksin kävelemään alkoi jo hiljalleen sataa rakeita ja kiihtyi koko ajan kävelin yli puolentunnin ja sade oli jo sitä luokkaa että märkä olin kun pääsin kotiin ja katukin jonkun verran liukas sateen vuoksi mutta raitis ilma tekee hyvää silti.

Laittelin kahvit ja join ja muistin että usein neljän tienoilla pyhisin olemme menneet kerhohuoneeseen juttusille ja läksin sinne minäkin ja olihan meitä viisi henkilöä joten jutuille päästiin ja minäkin olin siellä parituntia ja sitten tulin kotiin.

Hoidettavia asioita olis jo niin monta että en tiedä mistä aloittaisi en jaksa nyt alkaa sitä miettimään jätän sen huomen aamuun toivottavasti olen silloin pirteämmässä kunnossa.