Kissa%20kukkakorineen.jpg

Kovin on ollut hiljaista tänään, aamulla läksin kauppaan ja sillä aikaa oli ilmestynyt lehdet että varmaan joku oli käynyt, jossain vaiheessa soitti Anja ja kyseli vointiani no eihän siinä mitään kertomista ollut samanlaista kuin vuosia sitten se että asuinpaikkani on eri.

Laittelin itselleni ruokaa ja söin vaan siinäpä ei ole paljon kertomista sen osaa jokainen, melko pimeätäkin on ollut kuten aina ja sekin on jo tuttua.

Minulla on yksi Eijan tuoma kirja vielä kesken ja aloin lukea sitä mutta en ole vieläkään saanut ihan loppuun ajattelin jos olisivat käyneet vaikka sunnuntaina olisin voinut antaa takaisin molemmat kirja jotka hän toi.

Joskus neljän jälkeen huomasin että puhelimen valo vilkkuu ja näin että Jorma oli soittanut useamman kerran ihmettelen kuinka en kuullut vaikka puhelin oli vieressäni soitin sitten mutta ihmettelen yhä edelleen.

Katselin vähän televisiotakin vaikka ei sieltä tule ainakaan viikon loppuna mitään kiinnostavaa vaan jotenkin sitä yrittää aikaansa kuluttaa ja ulkonakin oli sen verran liukasta etten uskaltanut lähteä lenkille, nyt voisin mennä vaikka suihkuun kuluuhan se aika siinäkin.