Kranssi.jpg

Taas on alkanut viikko vesisateella , siitä nyt ei olis ollut kyllä väliä v aan eipä tuota kukaan kysynytkään, on ollut päivä hiukan pitkähkö kun ei ole voinut mennä ulkoilemaankaan eikä ole kukaan soitellutkaan joten on kokolailla orpo olo.Yritin saada yhteyttä siskoihin vaan ei onnistunut sekään.

Toivon ettei huomenna sataisi kun aikomukseni on mennä käym ään Tampereella erään ystäväni kanssa on tarkoitus vähän choppailla jos nyt onnistuu sekään.Onhan tämä vähän negatiivisesti sanottu että voihan siitä tulla pyyhkeitä jos hyvin sattuu.Kävin minä aamulla kuntosalilla että se varmaan lasketaan minulle plussaksi .

En ole soittanut Kaisallekaan mutta ei ole soittanut Kaisakaan joten tasoissa ollaan. Jorma otti kyllä eilen sen havupallon parvekkeelta joka minua häiritsi.

Tänään kävivät ne lämmön mittausmiehet toinen heistä katsoi vaan mittaristaan paljonko täällä huoneissa oli lämpöä ja oli kuulemma sopivasti.

Käyvät kuulemma vielä kerran laittamassa ne vempeleet paikalleen jotka ottivatpois silloin ensikerralla, kyllä minä tiedän mitä ne ovat vaan empä viitsi kertoa.