Tänään en ole saanut lähdettyä ulos vaikka sää on ollut kohtalainen, sanoivat että kylmä tuuli jotka siellä ovat olleet,aamupäivällä en voinut lähteä kun isännöitsijä oli talossa ja oli mahdollisuus käydä juttelemassa jos oli jotain sydämmellä, ja ainahan sitä jotain on.

Kyselin voisiko parvekkeelle itse laittaa jonkun moista tuuletustelinettä siellä kun ei ole mitään eikä juuri saakaan kun ei ole seinää yhtään johon voi kiinnittää pitäisi olla jaloilla seisova teline en edes tiedä onko sellaisia olemassakaan mutta voihan sellaista etsiä.

Luvan sain enempää en sitten tiedä löytyykö voisi jo tuuletella talvivaatteita ja viedä varastoon jos alkaa olla sellaisia ilmoja ja tietysti vastaavasti tuoda kesäisempiä vaatteita.

Kahvikekkereilläkin kävin ja sielläkin puhuttiin näistä asioista, tulin koneelle ja se alkoi taas temppuilemaan ja piti soittaa Jorma apuun ja hän saikin sen taas toimimaan, sitten soitti Jaana ja kysyi olenko kotona hän tuli hakemaan ylimääräisiä kukkaruukkuja pois että pystymme siivoilemaan parveketta ja laatat sinne kuulemma laitetaan kertoi poikani.

Soittelin Kaisallekin vaan oliko jossain kokouksessa kun ei vastannut soittaa varmaan kun huomaa, näin keväällä on nuorilla niin paljon kaikkea touhua joista minä en tiedä mitään eikä tietysti minulle kuulukkaan, sen tiedän että ylioppilaskirjoitusten vahtiminen on Kaisalla ohi joka vei hänen aikaansa paljon viimeisen kuukauden aikana.