Keltaruusu.jpg

Viikonloppu on lähellä ja hyvällä puolella vaikka meille eläkeläisillehän ne kaikki päivät ovat pyhiä ja saman arvoisia.

Kävin aamulla ulkoilemassa ja siihempä ne kävelyt jäikin kun satoi useampaan otteeseen vaikka nyt illansuussa aurinko paistaakin ja myös tuuli on herännyt puita vatkaamaan. Huomiseksi on kuulemma ennustettu poutaa kertoi Eija  ja kutsui Pinsiöön Elsan (poikansa tyttären )syntymäpäiville Elsa täyttää jo 10 vuotta Urho hänen veljensä muistelen olevan 8v en ole ihan varma.

Urholta oli eilen unohtunut tänne lippis oikein kauniin sininen kun muistaisin viedä sen mennessäni .Skypettelin siskojeni kanssa mutta tuli taas häiriöitä että jouduimme lopettamaan vaan Pirkon kanssa ehdimme sopia että Tiina ja Pirkko tulevat käymään luonani tiistaina kun Tiinallakin on lomaa ,ihanaa tavata heitäkin.

Alapuolella asuva naapurini kävi ja toi leipomaansa kakkua tosi hyvää hän on paljon minua nuorempi mutta pitää yhteyttä ja on oikein mukava ihminen.Palveluohjaaja jäi lomalle 5 viikoksi saa nähdä meneekö kaikki hyvin lomittajan kanssa kun on kaksi taloa hoidettavana ja asukkaita monenlaista apua tarvitsevia, toivotaan että menee.