Kerrompahan nyt senkin että olen huonokuuloinen kuten monet vanhat ovat,kuulolaitteet ovat olleet jo useamman vuoden vaan puhelimessa kuuleminen on silti ollut hankalaa, kerroin kuulokeskuksen kuulo-ohjaajalle ja hän kertoi laitteesta josta voi olla apua. Kävin puolivuotta sitten hänen luonaan ja kokeilimme induktiosilmukkaa pystyisinkö sitä käyttämään ja olisiko apua, totesimme että on

Kuitenkaan nämä vammaispalvelu jututkaan ei ole yksinkertaisia, laitoimme siitä anomuksen ja vuoden loppupuolella kun asuin vielä Tampereella soitettiin ja kerrottiin että kuulonne kyllä osoittaa että teille olisi se tarpeen mutta kaupungilta ovat rahat loppuneet, no se siitä.

Muutettuani Nokialle tein uuden anomuksen samoilla perusteilla ja alkuvuosi kun oli rahaa oli ja sain sen nyt. Hain sen eilen postista ja illalla latasin laitteen ja tänään tuli palveluohjaaja ja kokeilimme sen toimimista ja ihmeitten aika ei ole ohi kun laitteet laittaa määrättyyn asentoon puhelimeen voi puhua ja kuulee vaikka puhelin on monen metrin päässä ja silmukka joka on kaulassa on erittäin pieni että voi olla esim vaatteiden alla ja silti toimii.

En tiedä kiinnostaako ketään vaan kerroin siksi että on varmasti monella muulla huonokuuloisella tarvetta hankkia tämä, tuli vielä ilmi ettei laitetta ollut Tampereella ja Helsingissäkin vaan kaksi. Olen tosi iloinen että minä sain sen toisen.