Lila%20kakkara.jpg

Taas olemme aloittaneet uuden syksyisen viikon, lämpöasteita oli aamulla 11.tuuli kyllä kävi ja viilensi ilmaa mutta toppavaatteita ei tarvinnut.

Läksimme Jorman kanssa puolen päivän aikaan Kuulostudioon Tampereelle uudet kuulolaitteet otettiin käyttöön suunnilleen samanlaiset ovat kuin entisetkin hiukan jotain erilaista mutta luulen kyllä pärjääväni.

Kävimme Sokoksellakin etsimme minun työpöydälleni uutta valaisinta mutta emme sieltä sitä löytäneet joten etsimistä täytyy jatkaa kävimme ruokaosastollakin siinä sain samalla hoidettua nekin asiat.

Hämärsi jo kun olimme Nokialla ja nälkä oli varmaan molemmilla minullakin oli kyllä eilistä muussia ja paistettua lohta niitä lämmitin ja hyvin maistui.

Sitten soi ovikello ja luulin seinänaapurini olevan tulossa vaan siellä oli naapuri seitsemännestä kerroksesta tuli kyselemään lähdenkö huomen aamulla seurakuntatalolle ja lupasin lähteä siellä tilaisuus kestää 1,5 h joten hyvin ehdin vielä talon päiväkahville, tarkoitukseni on vähän leipoa huomenna kun torstaina tulee ent. työkavereita käymään.

Soitin aamulla Joukopojalleni hänellä kun on tänään syntymäpäivä näin ne lapsetkin vanhenee enkä ainoastaan minä, vaikka minähän se kuljen etunenässä tässä joukkueessa ja toiset tulevat perässä omaa vauhtiaan.