Isompi%20punainen-normal.jpg

Nyt löytyikin tulipunaruusu blogilleni, lämmintä on piisannut tänäänkin ja mietin jo nyt iltapäivällä että onko niin että taipumukseni vatsatautiin ei enää kestäkään tätä hellettä ja amulla olis lähtö silmäkeskukseen kuvaukseen, katson nyt tämän yöseudun kuinka homma etenee ja jos tarvis vaatii minun on peruttava se kuvaus ja koska sen voin saada seuraavaksi onkin jo erijuttu, jotain lääkettä minulla on ja otinkin jo toivottavasti auttaa.

Aamulla kävin kaupalla ja kuljin menomatkalla pitemmän tien kautta että tuli vähän liikuntaakin ja hikeä pukkasi niin että leuasta tippui mutta en varmaan ollut ainoa hikoilija. Tänään oli kahvittelupäivä ja kävin kyllä sielläkin vaikka kahvikaan ei juuri maistunut mutta olo ei ollut vielä niin kurja on senytkin jo vähän parempi ja toivon että aamuksi asettuu.

Istuskelin parvekkeellakin ja täyttelin sanaristikoita oli mielestäni ensi kerta että siellä pystyi olemaan hikoilematta.Keinulle en tänään mennyt mainitusta syystä ja hyvä olikin.

Viileä suihkun on kyllä hyvä juttu tässä tilanteessa ja käytän sitä hyväkseni surutta koska se on ainoa joka piristää, katselin televisiosta "maailman kauneimpia puutarhoja joka oli nyt Etelä-Afrikasta jos en nyt taas väärin muista siellä oli kyllä suomessakin kasvavia kukkasia joita tämä henkilö oli laittanut omaan puutarhaansa ja siellä niitä oli villinäkin ja muutenkin oli siellä maisemat tyyni erilaiset, oliko ne kauniimmat siitä en sano mitään koska en ymmärrä korkeampaan taiteeseen mitään.