Kimppu%2C%20asterit.jpg

Kun istun tässä koneellani eteeni aukeaa kaunis talvinen maisema, koko luonto on valkeana siis talvi on vielä tänäänkin vaikka oli peloiteltu että tänään sataa vettä.Ulkona en ole käynyt en ole oikein kunnossa kurkku on kipeä ja muutenkin raihnainen olo.Kaija  toi lehdet aamulla.

En tiedä onko tiellä liukasta ja ajattelin että pitäisi etsiä kenkiin ne stopparit  vaan en muista muuton jälkeen niitä nähneeni enkä tiedä täällä Nokialla mistä niitä  kaupasta niitä voisi löytää.

Kun olisi laittaneet kuntoon sen kuntosalin olisin käynyt siellä että lihaskunto  voisi siinäkin hiukan parantua, olemme asuneet täällä jo vuoden ja silloin se piti olla jo kunnossa kun tulimme vaan ei ole vieläkään, jotain välineitä siellä jo on vaan kun niiden paikalleenlaittajaa ei ole löytynyt missä lienee vika.

Taidan lähteä laittelemaan kahvia jos kurkku siitä hiukan aukeaisi kun tuntuu niin hankalalta tuo köhiminen onneksi olen yksin ettei kenenkään tarvitse kuunnella sitä korinaa siitä yksin asumisestakin on jotain hyötyä.