Ruusukimmppu-normal.jpg

On ollut melko työteliäs päivä aamupäivällä laitoin pesukoneen töihin kun sää näytti siltä että saa pyykit kuivaksi parvekkeella kuten saikin ja nyt illalla silittelin ja sekin on kova homma kun ei kädetkään ole enää kunnossa vaan on taas tällä erää sekin tehty.

Täällä kuten varmaan monessa muussakin kunnassa on terveys palvelut hakusessa kun esim. omalääkärille ei saa enää aikoja luulisin että se on väliaikaista nyt kesällä vaan.

Jorma tuli aamulla lehtien kanssa ja oli mukana hoitelemassa näitä asioita ja niin sainkin torstaiksi lääkärin ajan se oli minulle iso asia kun lääkärin todistus on välttämätön monen asian eteenpäin saamiseksi ja minulla on ne varvasortoosit nyt välttämättömät saada.

On ollut hyvin lämmin sää oikeastaan helle vaan läksin silti käymään kaupassa ja olimpahan sen verran liikkeellä kun viimeinen viikko on ollut sairaslomaa.

Kuuluu ääniä pihalta kun siellä on nuorempaa väkeä pelaamassa nyt mölkkyä sitä on mukava katsellakin parvekkeelta ja ikkunastakin monet heistä ovat pyörätuolissa ja silti voivat pelata se on heillekin suuri ilo ohjaajat ovat siellä mukana ja pitävät kirjaa.

Kastelin parvekekukkia kun nyt on näin lämmintä vetävät paljon vettä ja ehtii yön aikana vetäytyä ettei juuret mätäne näin joskus aikoinaanjossain kerhossa neuvottiin.