Gerpera.jpg

Laittelen vaan kukkasia blogilleni ovat kauniita mielestäni, tänäänkin paistoi aurinko joten kesään päin olemme menossa vaikka on siihen vielä aikaa,Kaija ja Jorma tulivat puolen päivän tienoilla ja laittelivat ruokaa,Jorma paistoi lohta ja Kaija teki muussia ja kastiketta oli hyvää ruokaa.

Jorma yritti saada skypeä toimimaan ja kyllähän sieltä Pirkko sisko löytyikin ja juttelimme vähän aikaa ja sovimme että yritämme illemmalla uudelleen ja nyt alkaa olla kohta ilta kokeilin saada jonkun hereille vaan en saanut.

Kävin tänäänkin sauvalenkillä samanlaisen lenkin kuin eilenkin oli hiekkaakin ja pakkanen sekin auttaa ettei ole niin liukasta, tulee pimeä vaan turhan aikaisin ja nytkin on sitten tosi pimeää.

Minulla on aamulla aika omalääkärille jo 9,20 joten hyvä olis herätä ajoissa että ehtisin  käydä suihkussa ja sukia vähän hiuksiani vaikka ei ne juuri siitä parane mutta ompahan tehty jotain.

Huomenna pitäisi alkaa kerätä joulukoristeita pois kukkaset on melkein kuolleet kun toi pitopaikka on niin surkea kun alla on sähkölämmitin ja ikkunasta varmaan vetää joku niitä vaivaa kun ovat niin surkeita.