Kirja%20ja%20ruusu.jpg

Oliko meidän talvemme näin vähäluminen ja lyhyt siltä se ainakin näyttää, Jorma kertoi aamulla kun kävi että on liukastakin enkä ole lähtenyt kokeilemaan vaan uskoin hänen puheensa.

Aamulla kävin kuntosalilla polkemassa pyörää nyt puolituntia ja se saa minulle riittää ei siellä silloin vielä muita ollutkaan.

Sen verran kävin ulkona että vein vanhat lehdet keräyspisteeseen ja kovasti siellä kävi tuuli ja nytkin näkyy kun on tämän ikkunan takana havupallo jossa on valolamppuja  että kova on niillä kyyti.

Olen monena päivänä etsinyt vihreätä talvitakkiani löytämättä mutta tänään kun vein pari välikausitakkiani varastoon se olikin siellä kotelossa ja se naulakossa en olisi sitä yltänyt mutta naapurini joka on pitempi ja nuorempikin ja terveraajainen antoi sen minulle kun satuimme varastoon yhtä aikaa, kyllähän siellä on niin täyttä ja sotkuista ettei saa mitään selvää.

Kankaisen Jenni soitti ja sanoi että heillä on Jaakon kanssa aikomus tulla huomen illalla käymään täällä hän vielä soittaa mihin aikaan Jaakko pääsee töistä, mukava on jos tulevat.

Maila siskoni kanssa skypettelin Pirkkoa ei näkynyt maisemissa voi tulla myöhemmin eilen illalla ainakin hänen koneensa toimi hyvin kuului ja näkyi.