Kimppu%20kes%C3%A4kukista.jpg

Tänään oli menoja jo aamusta läksimme Tyynen kanssa seurakuntatalolle siellä on joka toinen tiistai vanhusten kerho 10-11,30, senjälkeen on mahdollisuus ruokailla ja Tyyne jäikin sinne syömään vaan minä läksin kaupalle kun olin jo vähän siellä päin ja kaupalle olis kuitenkin pitänyt mennä.

Sieltä tultuani ei ollut kauaa aikaa kun läksin alas kahvikesteihin ja siellä menikin  aikaa kun palveluohjaaja otti puheeksi tulevien aikojen ohjelmat ja keskustelu oli vilkasta vaan ei siitä vielä mitään päätetty , on niin vaikeata päättää kun jokaisella on omat mielipiteensä mitä ostetaan ja mitä tehdään.

Kun tulin kotiin söin oli jo nälkäkin ja eiliset pyykit oli silittämättä ja siinäkin meni oma aikansa, sen jälkeen katselin televisiosta " Doc Martin jakson  joka on koko lailla hullu juttu ja tulin koneelle ja kyllä siskojen nimet näkyi skypellä vaan juttusille en päässyt.

Huomenna on ensin parturi tilattuna ja iltapäivällä "Skippo peli" ja kai sitä tulee sinnekin mentyä onko se nyt edes sopivaa vanhalle mummolle mutta onhan  sitä seuraa ympärillä jotain jutustellaankin.