Kissa%20kukkakorineen.jpg

Illassa on tämäkin päivä ja yhäti on ulkoilu jäänyt tekemättä, aamulla kävimme Villen ja Jorman kanssa sähkötalossa ostin tähän tietokonepöydälle uuden lampun kun se entinen alkoi väsymään ja oli vähän hankalaa kun kävi silmiin valo kirjoittaessa ja tuntui pahalta kun ei ne silmätkään ihan reilassa ole.

Kävin päivällä kahvikesteissäkin yleisissätiloissa ja Sanna suunnitteli jo jouluohjelmia ensi kuussahan se jo on eipäsilti,torstaina tulee infulenssarokottaja taloon ei tarvitse lähteä jonottamaan terveyskeskukseen, minulla on ollut yskää että lieneekö se este rokottamiselle.

Kotiin tultuani aloitin leipomispuuhat kun huomenna tulee kaksi entistä naapuria käymään, leivoin pullaa pitkästä aikaa ja tein piimäkakun sitä en ole maistanut lieneekö syötävää.

Kyllä tuo lamppu on hyvä valaisee hyvin eikä käy silmiin että ihan hyvä ostos.

On parikertaa kirjoitellut Hanna niminen rouva Kuopiosta nytkin oli pitkä kirje ja vastasin siihen on mukava vaihdella mielipiteitä ja kuulla toisella paikkakunnalla asuvan henkilön päivästä ja tapahtumista, en edes muista mistä se sai alkunsa taisi olla suomi 24 keskustelupalstalta.