Kranssi.jpg

Kävin tänään aamupäivällä hakemassa ompelijalta vaatteeni jotka vein viime viikolla pientä korjausta varten hänelle kyllä hän oliihan hyvin homman hoitanut eikä ollut kovin kalliskaan.Meillä olis ollut kimppakävelykin aamulla vaan en lähtenyt kun oli yöllä vähän hankaluuksia jalkojen kanssa olisko syynä ollut se kun eilen verhoja silittäessä jouduin seisomaan niin pitkän aikaa.

Jorma ja Kaija toivat taas lehdet kaupalle mennessään ja tuovat vielä huomennakin sitten onkin tauko syystä että he lähtevät huomenillalla  matkalle. 

Meillä oli tänään myös levyraati  Sanna soitti levyjä ja me arvostelimme minkä arvoiseksi kukin arvioi musiikin hyvin erilainen musiikkimaku eri henkilöillä oli ja onhan se ihan luonnollista etteivät kaikki pidä samanlaisesta musiikista.

Kävin kyllä ulkoilemassakin ja oli aika kesäinen sää, nyt on mennyt pilveen ja tuuleekin jonkun verran vaan siskoni kertoi että heillä Göteborissa on ihan kurja sää sataa ja tuulee ja lämpötila on 10 asteen paikkeilla joten se ei ole kesän lämpöistä, aina aikaisempina vuosina on käynyt kateeksi kun siellä on ollut lämmintä ja meillä kylmää tämä vähän tasaa aikaisempia vuosia.

Minun piti kertoa Pullamummille ettei minulla käy kunnalta kotiapu vaan on yksityinen jolla on oma firma olen vaan hiukan myöhässä tietoineni.