Tänään on ollutkin tosi rauhallinen päivä aamulla kävi vaan poikani naapuri tuomassa lehden kun pariskunta lähti käymään Budabestissä ja tämä naapuri on ikäiseni naisihminen joten meillä oli kyllä paljon puhumattomia asioita ja se puute korjattiin nyt, sää on sumuinen ja pilvinen ja pakkasta 5 astetta.

Niimpä ruokailun jä'lkeen läksin ulkoilemaan olikin mukava ulkoilusää en tiedä matkaa minkä kävelin ehkä 2 kilometriä ajatellen aikaa jonka viivyin matkalla.

Kovien pakkasten jälkeen tuntuikin hauskalta kävellä rauhallisesti ulko-ilmasta nauttien kun ei pakkanen hätyytellyt, tultuani lueskelin kirjaa pitkälläni jota en yleensä tee mutta joskus on hyvä poiketa rutiineista.

Kaisakaan ei ole tullut lasten kanssa kun ainakin illalla Onnalla oli kova yskä ja harvoinhan se päivässä paranee voi olla ettei voi huomenna mennä päiväkotiinkaan niin paljon kun hän siitä tykkääkin että varmaan on pahoillaan kun ei pääse.

Vaikka poikani ovat aikuisia aina kun joku heistä on matkalla ja joutuu käyttämään lentokonetta minä olen levoton jos jotain tapahtuu ymmärrän ettei se ketään auta ja minulle se tuo vaan huonon olon mutta ei luonnettaan pysty muuttamaan, en tiedä onko kenelläkään toisella sellaista vikaa.