Ruusuruukku-normal.jpg

Taas olemme päässeet viikonloppuun ja on todella kaunis aurinkoinen ilma ollut koko päivän ja on yhä edelleen, ilma on kyllä näin illan tullen hiukan viileämpää.

Jorma toi aamulla lehdet ja Kaisa soitti että kun hän vie Vilpon uimakouluun he tulevatkin vasta sitten kun hän pääsee sieltä että Vilpokin pääsee isomummille.

Se oli tosi mieleistä minulle ja laitoin ruokaakin kun tiesin että aamupuurosta on jo aikaa ja ainakin uinnin jälkeen tulee nälkä, Vilpo on hyvin innostunut siitä uimaan oppimisesta ja vallankin kun uimaopettajaksi sattui pikkuserkun poikakaveri joka on kuulemma hyvin mukava ja sillähän on suuri merkitys.

Onna kasteli taas kukat ja katselin että oli aika reilusti mennyt muttä saahan sitä vähenneltyä hänelle se on tärkeä että voi isomummia auttaa kukkien hoidossa.

Kun he lähtivät kotiin läksin sauvalenkille ja tapasin heti pihalla lenkkikavereitani ja yhdessä kävelimme ja puistossa istuimmekin vähän aikaa ja tulimme omaan pihaan keinuttelemaan vaan siihen kävi tuuli emme olleet kauan kun läksimme jo sisälle ettemme vilustu kun on hikinen olo lenkin jälkeen. Näin se päivä on kulunut mukavasti ja nyt soitin siskolleni Vantaalle kun skypessä emme oikein saa yhteyttä  jossakin on jotain vikaa.