Sää on hyvin aurinkoinen mutta on kova myrskytuuli, parvekkeella olevat kanervat jotka ovat kuivuneet rapisevat ympäri parveketta kyllä Jorma lupasi viimeksi tänään että he Kaijan kanssa imuroivat parvekkeen sillä keskusimurilla joka on hyvin tehokas, kanervat täytyy tietysti ensin viedä pois.

Kävin lenkillä ja entiedä miksi tein liian pitkän lenkin on nilkat nyt kipeät no ompahan mitä valittaa onhan siellä lämpöasteita meidän mittarissa 13 vaan sille puolelle taloa on aurinko paistanut niin ettei se liene ihan totuus.

Pojat on lähetelleet sähköpostia toisilleen ja minullekin niista myyntijutuista joka on nyt sitten huomenna minulta on valtakirja niin etten tarvitse mennä sinne , tuntuu haikealta kun minulla ei ole sitten omaa asuntoa vuokra asunto vaan ja se on mielestäni ihan eri asia.

On tässä asunnossa se hyvä puoli että lipputanko on ikkunani alla ja näen nytkin kun siellä liehuu siniristilippu Tammikartanossa se oli toisella puolella taloa niin etten nähnyt jos en lähtenyt vallanvasten sitä katsomaan niin että aina sitä jotakin hyvääkin muuton myötä voi tulla.