Lila%20ruusu-normal.jpg

      Tänään on ollut hyvin kaunis ja lämmin sää ja aurinkokin on näyttäytynyt saa nähdä montako päivää tämä riemu riittää uutisissa kyllä ennustettiin ainakin vielä huomiseksi.

Aamupäivä meni laitellessa huushollia vieraita varten siistimmäksi ja Kaija ja Jormakin tulivat joskus yhden tienoilla että saimme pöydän katettua ja tarjoilut lautasille ym.

Vieraat Eva ja Matti tulivat kahdelta  ja me naiset juttelimme omia muistojamme ja miehillä oli omat juttunsa välillä tietysti joimme kahvia jonka Kaija oli keitellyt, rattoisasti aika kului ja oli ihan kivaa ei tullut missään vaiheessa katkoa seurusteluumme, toivat tuliaisiksi viinimarjoja ja omenoita omista puista nekin ovat jo kypsiä syötäviksi oikein hyviäkin.

Iltapuolella miehille tuli mieleen joku peli joka alkoi televisiossa ja se oli syynä vieraiden poislähtöön vai oliko se vaan miesten keksintö.

Tyhjältä tuntui tupa hetken aikaa, Kaisa soitti ja kertoi että hän on lasten kanssa pihalla ja siellä on oikein lämmin ja kiva ilma ja siitähän minä innostuin ja laitoin lenkkivaatteet päälle ja läksin sauvalenkille todetakseni heti pihassa että liikaa puin päälleni vaan takaisinkaan en kääntynyt menin vaan ja hikoilin mutta tuttua se oli tänä kesänä aikaisemminkin melkein tunnin lenkin tein ja kun tulin takaisin ulko-ovella oli kaksi nuorta tyttöä jotka olivat menossa tanssikouluun eikä summeriin vastattu mutta pääsivät kun avasin oven mietin kuinkahan heillä on se juttu järjestetty koska ainakaan nämä tytöt eivät olleet selvillä vaan se ei ole minun huoleni.