Vaaleanpunaiset-normal.jpgEn osaa pienetää näitä kuvia ettei menisi niin paljon kirjoitustilaa kuvan alle, kuva on kyllä kaunis.

Aamulla laitoin lihapullataikinan ihan sen vuoksi kun olis muuten kerma jäänyt vanhaksi ja kyllä niille lihapullille on aina syöjä löytynyt varmaan nytkin laitoin pakkaseen jäähdyttyä ja siellä säilyvät syöntikelpoisina melko kauan.

Kaija toi lehden ja kiirekin oli kun olivat Jorman kanssa lähdössä Tampereelle ostoksille,sinne oli minunkin tarkoitus mennä ja olin jo pukeutunut ja soitin taksia vaan olisin joutunut odottelemaan tunnin ja kukaties se kauppa johon olin menossa olisi jo sulkeutunut muutenkaan en mielelläni lähde yksin joten peruutin kyydin vaikka se harmittikin, läksin sitten ulos kun keinulla oli muutama naapuri vaan heillä oli omat juttunsa kesken joten jatkoin matkaa ja tein lenkin joka oli minulle sopiva.

Kun tulin oli Kerholan edessä kukkia myytävänä myös ruukkukukkia joita minunkin parvekkeelleni on tarkoitus laittaa koska se tapahtuu siitä en tiedä luulisin että pelargooniat ehkä menestyisivät niinkin aurinkoisella parvekkeella, orvokit ovat kauniita mutta eivät ehkä tykkää niin kuumasta tilasta olisin mielelläni hakenut ne jo tänään vaan kun multaakin pitää tuoda en pysty kuljettamaan ilman apua.

Tullessani juttelin kahden naapurini kanssa jotka olivat ottamassa aurinkoa terveyskeskuksen seinustalla ja kukkasista juttelimme heidänkin kanssaan he taitavat ollakin parempia kukkaihmisiä kuin minä, kotiin tultuani laitoin kahvit ja poikani soitti hän oli tuonut Anno ajaston johon voin merkata menojani upean näköinen kirja.