Perhoset.jpg

En ole tänäänkään ehtinyt ulos vai laiskuuttako lienee, poikani kävi vaimoineen laittamassa taas ruuan ja söimme yhdessä kyllä ruoka maistuu paremmalta kun toinen on sen laittanut, sen jälkeen oli aikomus lähteä vaan en muistanut sitä ja laitoin tiskikoneen pyörimään ja sitten olikin jo pimeä kun mahdollisuus avautui.

Sähköpostissa olikin pitkä kirje eräältä Hannalta jonka kanssa olemme kirjoitelleet kyllä sekin on ihan mukavaa hommaa on mukava kuulla toisen päivien kulkua joka on erilainen kuin minun ja näin sähköpostissa voi kirjoitella reilummin omia asioitaan kuin jossain keskustelupalstalla jossa on monta lukijaa.

On luvassa että tulee vielä Kaisa lapsineen käymäännyt illalla että tämä päivä onkin ollut rattoisa, en tiedä onko hänen miehensä töissä vai tuleeko hänkin käymään, kauan heidän käynnistään onkin kun olivat välillä Oulussa Sakrin kotona käymässa. Eilen illalla pääsinkin juttelemaan Elsa tytön kanssa joka asuu Bilnäsissä yritimme ensin skypellä vaan se ei onnistunut jatkoimme puhelimella ja se onnistui, Elsa onkin jo kolmannella luokalla koulussa ja Urho ensimmäisellä luokalla, niin se aika kuluu ja lapset kasvavat sekä mummot vaan vanhenevat.