Laitoin illalla kaksi herätyskelloa soimaan kun oli aika laboratorioon jo 8.00 ja määrä ennen sitä istua 15 min.,matka ei ole pitkä vaan silti olin huolissani jos en herää aikanaan, no herätyskelloista ei soinut kumpikaan onneksi heräsin kun oli mielessä se meno.

Kun menin odotussalissa oli jo ihmisiä varmaan parikymmentä ja edellisellä oli aika 7,30 eikä hän ollut vielä päässyt sisälle, eihän minulla ollut kiire vaan monella ehkä oli kun suurin osa oli työikäisiä ihmisiä.

Kun pääsin sisälle nuori tyttö tuikkasi neulan suoneen ja verta tuli, minulla on hyvin näkyvät suonet se kävi tosi nopeasti ja tykkäsin ettei laitettu kuin pumpulia kun läksin tunsin kun hiha alkoi kastua onneksi matka ei ole pitkä vaan puseron jouduin laittamaan kylmään veteen ja sitten pesuun.

On ystävänpäivä ja tervehdyksiä on tullut ja mennyt on hyvä kun on aihetta ottaa yhteyksiä kun muuten ei tule, kutsuttiin Tammikartanoon (edellinen asunto) kahvillekin vaan jätin sen toiseen kertaan sääkin on huono ja pimeätäkin on.

Kävin kaupassa etten tarvitse huomenna jonottaa kassalla voin vaikka ulkoilla jos sää sallii toivon että aurinko paistaisi täydeltä terältä, niin varmaan moni muu.