Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

Tänään on ollutkin huisketta huushollissa, kävin aamulla ulkoilemassa ja hain ruokalasta lohikeittoa Kaija ja Jormakin kävivät ja seuraavan kerran nähdään lauantaina.

Kaisa soitti että hän tulee käymään lasten kanssa päivällä ja käydään kaupassa jossain vaiheessa ilmestyi Eijakin ja olin siitä mielissäni kun tapasin häntäkin tänään hehän lähtivät veljessarja vaimoineen budapestiin ja tuilevat perjantaina.

Kaisa tuli lapsineen ja söimme kun Kaisa lämmitteli ruokaa ja touhusi siinä Eijakin niin että tuntui kotoiselta kun oli väkeä enemmän kuin yksi.kauppaan mennessä Kaisa kävi kirjastossa ,kaupasta ostettiin myös tuliaisia kesäpaikkaan johon he menevät huomenna onhan se kohteliasta viedä kun siellä ei varmaan kauppakaan ole ihan lähellä, oli kiva olla mukana touhussa kun minulla ne päivät ovat niin yksioikoisia yleensä.

Tuntui hyvin tyhjältä kun he läksivät ajamaan kotiinsa kun nyt ovat huomenna kaikki läheisimmät lomamatkoillaan ainoastaan Villen perhe on täällä Nokialla kotona Ida soittelikin tulee huomenna imuroimaan, en muistanut että talossa on kesäjuhlat vaan osaa Ida imuroida ilman minuakin kun käyn välillä moikkaamassa.