Kissa%20ikkunalla-normal.jpgSiinäpä istuu pikkukisuliini ikkunalla ja katselee kevään edistymistä, minä en tosin sitä kovin hyvin näe kävin tänään taas silmäklinikalla ja laitettiin silmääni lääkepistos ja menee yksipäivä ettei kovin hyvin näe kyllä sew varmaan huomenna jo alkaa olla normaalia näkökyky.Auto oli oven edessä aamulla jo 8,15 siis piti olla vaan se oli kyllä aikaisemmin kun oli yhdistelmäkyyti niin kuljettaja oli varannut aikaa että olemme paikalla kun toimenpide alkaa.

Toimenpide sinänsä ei kestä kauan se on melkein sekuntti peliä kävin sitten vielä kahvit juomassa autoa odotellessa, kotona miniä laittoi lääkkeen silmään kaksi kertaa vaan yhä vielä on melko hämärää näkeminen.

Ida koulusta tullessaan tuli imuroimaan ja sai siitä vappurahaa kyllähän nuorilla on aina jotain menoa aattona niin hänelläkin.

Ulkoilemassa en ole käynyt kun siellä käy pienituuli ja se ei tee hyvää silmälleni tänään seuraaava käynti on 9.6 ja sen jälkeen ymmärtääkseni kuvataan mikä on tilanne.

Vappu onkin hyvin pian ja pääsemme toukokuun viettoon ja ihmiset juttelevat matkoistaan joita heillä on tiedossa kyllä minäkin ajattelen että mukava olisi lähteä hiukan kauemmas kuin Nokialle vaan taitaa ne minun menoni olla menty ja voi vaan muistella mitä vielä sattuu muistissa olemaan ja tyytyä siihen lenkkiin jonka pystyy kulkemaan ja näin kai se on useammallakin minun ikäiselläni sillä ei pysty lähtemään ilman adjutanttia mihinkään ja sitä ainakin minulta puuttuu.