Lilakimppu-normal.jpg

Tämä päivä on ollut vaiherikas osittain aamulla Jaana tuli ja läksimme kalastamaan kukkia parvekkeelle lisää kun entisiä oli jouduttu hettämään jo pois varmaan kylmyyden takia.

Kävimme useammassa kaupassa ennenkuin onnistuimme siellä olikin sitten tarjolla mitä erilaisempia kukkasia, kävimme samalla myös ruoka ostoksilla etten tarvinnut lähteä erikseen sille reissulle aikaahan siellä matkalla meni , kun tulimme Jaana laitteli kukat näppärästi ja nopeastikin nyt kun vaan huolehdin kastelusta jos on nän lä'mpimiä päiviä.

Juuri muuta en ole saanutkaan tehtyä en käsitä kuinka olin niin väsynyt että nukuin monta tuntia, puolihorroksissa odottelin että joku laittaa kahvit vaan pitihän minun itseni se homma suorittaa ja virkistyinkin vähän saa nähdä kuinka käy yöllä nukkumisen kanssa vaan se on sitten sen ajan murhe.

Suihkuun olis aikomus mennä kun saan aikaiseksi sen homman, ulkoa kuuluu ääniä siellä on ollut asukkaita keinulla nauttimassa kesäisestä säästä vaan minä en ole jaksanut lähteä vaan jospa onnistuisi huomenna, pitää katsella Aamulehteä sen on Kaija tai Jorma tuonut sillä aikaa kun olin pois kotoa.