Tänään oli kokolailla rankka reissu kun etsin kampaamoa jota naapurini ehdotti, ajattelin että käyn ensin katsomassa kuinka kaukana se on ja onko sinne rappusia jotka estävät menoni, läksin kävelemään suuntaan jonka varmasti tiesin vaan kauppakeskuksen jälkeen olinkin jo naapurini neuvojen varassa olin mennyt jo pitkästi kun vastaan tuli rouva jolta rohkenin kysyä onko jossain lähellä kampaamoa hän sanoi ettei täällä päin kyllä ole tedän pitää palata takaisin päin.

Niimpä läksin ja kävelin eritietä sitten takaisin päin eikä sellaista katua näkynyt vaikka mielestäni täällä katujen nimiä ei helposti löydä, tuli vastaan nuori mies ja kysyin missä mainitsemani katu mahtaa olla hän olikin niin ystävällinen että lähti saattamaan ja vei ihan ovelle saakka, totesin että huomattavasti suorempaankin olisin päässyt, totesin myös että raput olivat edessä siis turha reissu.

Läksin toista tietä takaisin ja manailin mielessäni neuvojaa koska sehän ei auttanut minua yhtään ja joka paikassa jonka olen nähnyt lähempänä kampaamon sinne on raput ennen ovea pitääköhän sen takia mennä Tampereelle ja minullakin olis vaan leikkaus  eikä niitäkään kehuttavaksi saakka. No tulipahan askelmittariin luku melkein 5000 joten jotain hyötyä siitä oli kuitenkin. Viikonloppu on edessä joten hyvää viikonloppua kaikille.