Ruusuruukku-normal.jpg

Ihmettelen miksi täällä kirjaimet yhä vaan pienenee ei tahdo enää huonompi näköinen pystyä kirjoittamaan eikä lukemaan, säästetäänkö tässä jotakin vai menetetäänkö bloggaajat jotka eivät enää pysy kärryillä.

Aamulla olimme sopineet Kaijan ja Jorman kanssa että käymme kaupoilla hiukan kauempana, soi puhelin ja Kaisa kyseli olenko kotona hän oli vienyt Vilpon uimakouluun ja ja oli Onnan kanssa tulossa siksi aikaa luokseni ja lähtööni oli vielä aikaa ja hetulivat ja jäivätkin kunnes oli Vilpon haku uimahallilta.

Minulle tuli kyyti ja samassa kyydissä tuli Kaijakin Jorma oli mennyt kävellen että samalla tuli päivän lenkkikin tehtyä, kävimme puhelin kaupassa ja ostin uuden puhelimen saa nähdä teikö tyhmän tempun vaan sehä ei olisi ensimmäinen eikä viimeinenkään.

Minulla on puhelin jota käytän induktiosilmukan kanssa kuulolaitteen takia ja olen kyllästynyt kun se silmukka pitää olla aina kaulassa ja siksi tämä vaihto tässä puhelimessa on mukana se laite joka korvaa induktiosilmukan vaan puhelinta täytyy pitää lähellä korvaa ja käsi tahtoo puutua jos on pitkä puhelu aion pyytää poikiani jos he löytäisivät tai keksisivät laitteen joka helpottaisi puhelinta pitelevää kättä.

Eikä ne ostokset siihen loppuneet kävimme Nansossakin ja jotakin sieltäkin mukaan lähti menihän sillä matkalla monta tuntia vaan olen iloinen jos tämä puhelin osoittautuu käyttökelpoiseksi toivon ainakin niin ja toivon että se soisikin useammin.

Koko aamupäivän oli hyvin pilvistä ja koleatakin vasta iltapäivällä alkoi aurinko paistaa ja paistaa yhä edelleen, katselen tässä istuessani metsään päin ja ainakin yhden puunlatvat punertavat en näe täältä mikä puu se on, voiko se olla pihlaja vai tuomi hyvin kauniilta kuitenkin näyttää.