Narsissit-normal.jpg

Katsotaampa nyt kuinka tämä onnistuu kun tulin koneelle en pitkään aikaan päässyt mihinkään sivulle, tälläistä ei minulle ole sattunut koskaan aikaisemmin, Kaija oli aamulla koneella eikä silloin tietääkseni ollut hankaluuksia hän oli jättänyt kyllä koneen auki enkä ollut huomannut kunnes nyt kun yritin tulla blogille.

Sateista on ollut aamulla kävin kaupalla ja tullessa kastuinkin vähän jossain välissä taisi aurinkokin näyttäytyä vaan nyt on taas sateista ja harmaata.

Tänään oli kahvittelupäivä ja kävin siellä joten sen verran olen jutellut naapureitten kanssa,palveluohjaaja antoi lapun jossa kerrotaan vähän omalääkäri ohjelman muutoksista kaikki asiat muuttuvat usein joten pitää olla tarkkana että pysyy kärryillä.

Jorman kanssa oli puhetta että kävisimme huomenna etsimässä minulle uusia kävelysauvoja yritämme löytää vähän joustavat joista Pullamummi kertoi ne voisivat olla minullekin hyvät jos nyt löydämme ,jos olis satamatonta aikaa välillä olis tarpeen käydä kävelyllä ennen liukkaitten tuloa kun ei siitä kuntosalin käytöstäkään ole tietoa.