Maljakko.jpg

Tänään olis ollut talossa laskiaisrieha vaan minä en päässyt osallistumaan kun oli aika jalkahoitajalle 16.00 en itse olis halunnut niin myöhään vaan jalkahoitajalle sopi silloinjoten menin silloin kun pääsin, oikeastaan korjattiin varvasortooseja kun olivat niin sopimattomat ja kyllä hän leikkasi kynnet.

Takaisin tulo oli hiukan hidasta kun oli  Aleksanterin kirkolta saakka autojono joka meni pari metriä kerrallaan siellä moottoritien risteyksessä korjattiin liikennevaloja ja siksi oli kuulemma ne jonot kun päästiin kääntymään Nokian tielle tulo oli nopeampaa.

Jouko soitti päivällä olis tulleet käymään iltapäivällä Eijan kanssa mutta kun minulla oli se meno, ainahan se tahtoo käydä juuri näin mutta toivon että tulevat joku toinen päivä kun minulla ei ole menoa  eihän niitä ihan aina ole.

Asunnoissa alkaa 20.2-6.3 lämpötilojen mittaustyö ja mittaajat käyvät mittauksen aikana asunnossa useamman kerran omalla avaimella ja lämpöpattereille pitää olla esteetön kulku koko säätötyön ajan.

Kuinkahan se onnistuu minulla kun makuuhuoneessa on patterin edessä 

tietokonepöytä ja minähän en pystysitä siirtelemään ja miesväkeä ei ole lähellä kun Jormakin on vielä reissussa, katsotaan kuinka käy.