Hiukan hankala oli aamuyö jalkojen takia kun niitä kramppasi on ollut varmaan yli viikon melko hyvät kun miniäni toi luontaistuotekaupasta jotain mangnesium suihketta jota ole laittanut iltaisin sääriini ja se on auttanut laitoin myös illalla vaan nyt sitten taas tuli hullumpi yö.

Aamulla tuli taas poikani naapuri Sirkka tuomaan postia ja lupasi jo eilen että hän jää sitten juttusille ja minä laitoin valmiiksi kahvipöydän enkä juonut aamukahvia kunnes hän tuli ja lupasi juoda kaverina, ja kyllähän siinä taas juttu luisti hyvin.Sitten soitti Kaisa hänellä oli vapaata ja hän oli kuntosalilla ja lupasi tulla käymään ja tulikin ennen Sirkan lähtöä ja heilläkin oli jotain tuttujakin joista keskustelivat.

Kaisa kävi suihkussa ja menimme sitten talon ruokalaan syömään hyvää ruokaa siellä olikin sen jälkeen hänen piti lähteä tekemään työtehtäviään kotona.Lapset olivat päiväkodissa ei Onnakaan ollut tullut sen sairaammaksi, onneksi.

Olikin aika lähteä kahvitteluhetkeen yhteiseen tilaan pitää muistaa ottaa oma muki mukaan jos meinaa kahvia juoda mutta kyllähän se seurustelu on se pääasia, tänäänkin oli jo monella fysioterapeutin haastattelu toisia tuli sieltä ja toisia lähti ja tullessa oli jo askelmittari vyötäröllä. Minulla on se tapaaminen huomen aamulla että varmaan haastattelun jälkeen olen viisaampi mitä tapahtuu.