Nyt tuli talvi on lunta ja on pakkasta on paljon valoisampaa kun on valkoinen lumipeite maassa toivottavasti pysyy että voimme olla muutaman kuukauden ilman kuraa jota kantautuu sisällekin, näin on hyvä.

En ole tänään käynyt ulkona olen ihaillut vaan ikkunasta pihalla valkoista lumivaippaa pihalla tuntuu aivan että voi vielä kevätkin tulla kun kurakelit loppui,toivottavasti.

Olen pukeutunut pyhäleninkiin koska tänään on miesvainajani syntymäpäivä ja vanhin poikani vaimoineen tuli iltapäiväkahville laitoin kahvipöytään myös kynttilän palamaan.En voinut mennä haudalle kynttilää viemään koska sinne on matkaa lumikin haittaa koska aurauksia ei näin sunnuntaina ole tehty.

Päätin luopua tulostimesta ja soittelin suvun nuoremmille jäsenille jos joku olis  tarvinnut vaan kaikilla oli vaan kyllä sen saa johonkin vaikka kierrätykseen, en nykyään juuri tulostele oikeastaan mitään edellisessä asunnossa tulostelin kerhon ilmoituksia ja laulun sanoja.

Näin se elämä ja tarpeet muuttuvat täytyy vaan toimia sen mukaan ettei tule kerättyä tavaraa jota ei tarvitse, järkyttäviä televisio-ohjelmia hamsraajista olen joskus katsonut no se on tietysti jo sairautta.