Kranssi.jpg

Näin on kulunut maanantai, Kaija ja Jorma kävivät aamulla kuten aina muulloinkin ja toivat lehdet, kävin kaupassa enkä nähnyt Jormaa vaikka hän sanoi käydessään että näemme siellä olivat menossa lenkille joko he olivat käyneet siellä aikaisemmin tai myöhemmin mutta en jäänyt odottelemaan koska emme siitä selvästi sopineet.

Kävin talon ravintolasta keittoa täksi päivää ja huomiseksi kiusausta joten huomisen ruokakin on tiedossa, olen pessyt muutamat sukat ja laitoin parvekkeelle kuivumaan kun on ollut poutainen sää, täytyy muistaa illalla kastella parvekekukkaset kun tuntuivat niin kuivilta.

Iltapäivällä kävin ulkoilemassa menin Poutun puistoon ja ajattelin että sieltä soitan Tynkyn Eilalle vaan alkoikin heitellä vettä läksin tulemaan kotiin päin vaan ei se enempää satanutkaan ja kiertelin vähän etten tullut suoraan että tuli lenkkiä vähän enemmän.

Eila ei sitten kyllä vastannutkaan vaan soitteli myöhemmin, soitin myös Jounille eikä hänkään vastannut oli maalaamassa terassia eikä kuullut ja hänkin soitti .

Soitin Kaisalle ja varmistin huomisen repun oston Vilpolle joten asiat ovat kunnossa siltäosin mutta soitellut olen jota en yleensä tee mutta joskus pitää tapoja vaihtaa.