senPieni%20kisu.jpg

Otsake on sen " Doc Martin"jakson aiheuttama joka tulee ykköseltä klo 17-18 välillä ja kylä josta se kertoo ja niistä tapahtumista on mielestäni täysin hullua toivon että joku toinenkin saa naurunsa siitä ettei loukkaa ketään.

Muutenpäivä on kulunut yhtä hitaissa merkeissä kuin yleensäkin maanantai, heti aamusta kyllä sain yhden vierailu-asian hoidettua viestittelimme Leilan kanssa ja hän lupasi tulla perjantaina tänne, hieno juttu.

Ida kävi yhdentoista tienoilla imuroimassa tuli koulusta kun heillä tämä on koeviikko niin pääsi niin aikaisin melko nopeasti nuorilla imurointikin käy näin vanhana se on hidasta hommaa sekin.

Oli lääkärillä käyntikin ehkä sen vuoksi kun tämä naislääkäri poistuu kuvioista ja tulee taas Tiainen joka oli aikaisemminkin vaan välillä oli opiskelemassa .Olisin kyllä tykännyt tästä omalääkärinä vaan heitäkin v aihdellaan.

Meillä on tällä viikollatalossa ohjelmaa melkein joka päivä yksi päivä on vapaa sen vuoksi oli mukava että Leila tulee tänne kun minä en oikein ehdi.