Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja vahvistivat asian jota epäilin että sää oli erittäin kylmä ja tuulinen eikä se ole siitä muuttunut noin 13 + astetta on lämpötila ja se ei ole enää kesää no kyllähän elämmekin jo syyskuuta.

Aamulla kävin kaupassa ja kyllä ulosmennessä täytyy jo pukea vahvempaa vaatetta päälle , kävin iltapäivällä ulkoilemassakin ja vastaani tuli ikäiseni henkilö  täysin vieras mutta alkoi juttelemaan ja siinähän meni aikaa jonkun verran ei minulla kyllä kiire ollutkaan eikä tullut kylmäkään kun olin pukenut enemmän vaatetta kuin aikaisemmin.

Tultuani join kahvit ja lueskelinkin soitin Juholle ja hän oli tänään ollut jo töissä ja arveli että voisivat tulla käymään huomenna soittelee kyllä vielä ja minä mietin tarjottavia. Jorma lähteekin huomenna kavereittensa kanssa Kotkaan ja tulevat sunnuntaina joten Kaija on luvannut lähteä kanssani perjantaina Silmäklinikalla käymään enhän minä muuten apua tarvitse vaan pistoksen jälkeen näen huonosti ja on pitkäkäytävä kuljettava ulos niin että se arveluttaa.