Pukki%20ja%20kinkku.jpg

Ei ole paistettu kalkkunaa tämä on pelkkää huijausta mutta tuoksuuhan se kuitenkin hyvälle.Meidän käytävän seinälle oli vastapäätä asuva rouva laittanut kauniita koristeita ja illalla kävi kysymässä häiritseekö koristukset minua kerroin että juuri tulimme vieraani kanssa kotiin ja ihastelimme niitä ovat tosi kauniita.

Päivällä oli kuntosalilla fysioterapeutti esittelemässä kuntolaitteiden käyttöä ja kokeilimmekin niitä minullahan ne ovat tuttuja kun Tammikartanossa oli melkein samalaiset laitteet minä en vaan voi kaikkia niitä käyttää mutta muutamia kylläkin paljon siellä oli kiinnostuneita asukkaita kokeilemassa.

Sää on ollut hyvin sumuinen ja sateinen ettei se joulun tulo näytä yhtään valoisalta jos tälläistä on vaan toivotaan että siitä valkenee toivoa ei pidä menettää.

Yrittelimme Pirkon kanssa saada skype yhteyttä vaan ei onnistunut mikähän siinä mahtaa olla vikana. Eilen illalla kokeilimme Eijan kanssa yhteys saatiin vaan hän ei saanut mikroffoonia kuulumaan Jouko vaihtui koneen ääreen ja hän saikin on nämä koneet niin oikullisia nyt ei ole vielä kokeiltukaan kun Eija on vielä töissä varmaankin.

Jouni soitti äsken ja kyseli vanhoista Paavon kotoa perityistä tuoleista ja minä selitin minkä muistin hekin olivat vasta töistä kotiin menossa ja käyvät mennessään kaupassa, minä en ole tänään käynyt ollenkaan enkä varmaan huomennakaan tarvitse käydä näin luulen, Hyvää yötä vaan kaikille.